מבשלים עם ילדים: נה נה בננה

    גולדה קישון No Comments on מבשלים עם ילדים: נה נה בננה

    תכינו להם כובעים של טבחים אמיתיים, תכינו סינרים ותכתבו עליהם מתכונים נבחרים ותכנסו איתם למטבח לחווית חופש אחרת • ילדים במטבח עם גולדה קישון

    17:44
    01.05.24
    איתי גדסי No Comments on המבקר דורש מנתניהו והרמטכ"ל: לשתף פעולה עם הבדיקה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    זה קל וטעים וכיף מה עוד ילדים צריכים בשביל להרגיש בשלנים אמיתיים בקלי קלות? תתכוננו להתאהב

    בננה מטוגנת בטמפורה עם סירופ ואבקת סוכר

    המרכיבים:
    4 כפות קמח סירופ מייפל
    5 כפות מים 2 כפות אבקת סוכר
    כף סוכר
    כף שומשום
    *2 בננות

    הכלים הנדרשים:
    קערה
    כף לעירבוב הבלילה
    סכין
    צלחת
    סיר עם שמן עמוק
    כף מחורר גדול שמתאים לטיגון
    צלחת הגשה
    2 מקלות שישליק
    מסננת קטנה לאבקת סוכר

    אופן הכנת הבלילה:

    -שופכים בקערה את הקמח, המים, הסוכר והשומשום.
    מערבבים בעדינות אבל טוב טוב שלא יישאר קמח דבוק לתחתית של הקערה.
    -מקלפים את הבננות וחותכים אותן עם הסכין על הצלחת לעיגולים בינוניים (לא דקים מידי ולא עבים מידי).
    -מחממים את השמן בסיר (עם אמא) עד שחם מאד. ***אפשר לטפטף עם הכף כמה טיפות מהבלילה, אם הן מייצרות בלונים קטנטנים וצפות למעלה, סימן שהשמן מספיק חם***
    -טובלים את עיגולי הבננות אחד אחד בבלילה ומניחים ישר לשמן בעדינות. ממתינים דקה וחצי ומוציאים את העיגולים לצלחת הגשה.
    -כשמתקרר מעט, משחילים את העיגולים על השישליק.
    -יוצקים מעליהן את הסירופ מייפל בצורת זיגזג.
    שמים את האבקת סוכר במסננת הקטנה ובוזקים מעל הבננות.

    והכי חשוב לזכור מבשלים באהבה
    בתאבון!
    כתבה: גולדה קישון – שפית
    להזמנת סדנאות 0503440770



    0 תגובות